
Inspired by the best nights we ever had
- RESTAURANT -
- GASTROBAR -
- PATIO -
- ADRESSE -
Storgata 41
0182 Oslo
- ÅPNINGSTIDER -
Ons - lør: 16.00 - 00:00
​



På kjøkkenet benytter vi de beste råvarene vi har tilgjengelig i Norge.
Vi forholder oss til sesongene og endrer menyen deretter.
Mye av vår inspirasjon henter vi fra Spania og det moderne spanske kjøkkenet, med all sin lekenhet og tekniske krumspring.
Samtidig henter vi ofte frem tradisjonelle spanske smaker og serverer de med en liten tvist eller en god historie, om du vil.
Bienvenidos a nuestro mundo.
Cato Wara


Restauranten:
I restauranten serverer vi kun én meny.
​
Meny: 1895kr
Vinmeny: 1395kr
Varighet: 2,5 - 3 timer
Dere må selvsagt drikke det dere ønsker. Vinmenyen er kun ment som en anbefaling til menyen, og man kan også oppgradere denne, om ønskelig.
​
Ta en kikk på vinkartet og menyen nedenfor, men vit at vi også har et godt utvalg av både alkoholfrie drikker og cocktailer. (Endringer kan forekomme).
Hvis du har spørsmål, allergier eller spesielle ønsker, ikke nøl med å ta kontakt. Åpen kommunikasjon sikrer en sømløs og uforglemmelig kveld, og vårt mål er alltid å gi deg en minneverdig opplevelse.
Vi tilbyr dessverre ikke omgjøring av menyen til veganere eller vegetarianere på denne tiden av året.



GASTROBAREN
I Gastrobaren i første etasje tilbyr vi en avslappet, spansk-ish atmosfære hvor du kan nyte småretter og velge selv både hva og hvor mye du vil spise. Utforsk vår stadig skiftende meny, eller bare nyt et glass vin eller en av våre signaturcocktailer.
(Ingen reservasjoner, bare kom.)




BAKGÅRDEN
Straks våren gjør sin ankomst inviterer vi deg til å slappe av i vår sjarmerende bakgård, et fredelig tilfluktssted fra travle Storgata. Nyt den samme deilige menyen som i Gastrobaren, eller bare stikk innom for et forfriskende glass.
(Ingen reservasjon er nødvendig her heller.)



PRESSE:

Michelin Guide 2024:
https://guide.michelin.com/en/oslo-region/oslo/restaurant/bon-lio1186380
Vink, Aftenposten 2024:
Smak, Dagens Næringsliv 2024:
​
Interview in Scan Magazine 2023: